Cristiano Ronaldo Lapset

Ronaldo on molempijalkainen vasen laitahyökkääjä jota peluutetaan. Oletus Nimi A - Z Nimi Z - A Hinta Halvin ensin Hinta Kallein ensin Rating Highest Rating Lowest Malli A - Z Malli Z - A.


Cristiano Ronaldon Poika Hammasteli Isa Asuitko Sina Todella Taalla Yleisurheilu Ilta Sanomat

Vertaa ja tilaa Cristiano Ronaldo oheistuotteita osoitteessa ShopAlikefi.

Cristiano ronaldo lapset. 3-vuotisjuhlien naamiaisteemana oli selkeästi supersankarit ja satuhahmot ja isä-Ronaldo oli pukeutunut Aladdiniksi. Cristiano Ronaldosta tuli kaksosten isä - ja tyttöystävä on yhä raskaana - kuvat. Upea pari tapasi Espanjassa vuonna 2016 miehen pelatessa siellä.

Pojan äidin henkilöllisyyttä ei ole koskaan kerrottu. Cristiano junior ja kaksospojat. Georgina pitää yhtä kaksosista ja Cristiano toista.

Kuvassa hymyilee 22-vuotias tyttöystävä Georgina Rodriguez Ronaldon vanhin lapsi Cristiano Junior 7 ja vastasyntyneet kaksoset Eva ja Mateo. Tarjoamme Cristiano Ronaldo jalkapallo paidat kaikenkokoisiin sekä lapsille että aikuisille. Cristiano Ronaldon 35 kaksoset Eva ja Mateo viettivät perjantaina 56 yhteisiä syntymäpäiväjuhlia.

Sporting Lissabonista Manchester Unitediin sieltä Real Madridiin ja kesällä 2018 Juventukseen matkannut Ronaldo on Euroopan mestari ja viisinkertainen Mestarien liigan mestari. Katso Ylen videolta kuinka 36-vuotias supertähti liitää maalintekoon huippunopeus lähes 30 kmh. Ronaldo maalasi kahdesti pilkulta Real vahvaan voittoon Valenciasta Cristiano Ronaldo iski kaksi rangaistuspotkumaalia kun Real Madrid piristi viime aikojen synkkyyttään 4-1-vierasvoitolla Espanjan.

Suomi 24 Nettialet -palvelusta löydät laadukkaat lasten CR7 Cristiano Ronaldo alusasut Nyt ALE ja normaalihintaiset tuotteet Yli 40 nettikauppaa yhdessä. Cristiano Ronaldo juniorin lisäksi Alana Martina dos Santos Aveiro Eva Maria Dos Santos ja Mateo Ronaldo. Tänään hän tavoittelee lisämaaleja Saksaa vastaan.

Lapsen äidin henkilöllisyyttä ei koskaan paljastettu julkisuuteen ja portugalilaisella Cristianolla on. Cristiano Ronaldo syntynyt 5. Cristiano Ronaldolta jälleen huima suoritus.

Cristiano Ronaldo on neljän lapsen isä. Ronaldo on kertonut julkisuudessa haaveilevansa isosta lapsikatraasta. Vuonna 2010 Ronaldo paljasti että hänelle on syntynyt poika nimeltä Cristiano junior.

Saksa kaatoi Portugalin EM-kisojen tähän asti suurimmassa maalijuhlassa. Kaikki uutiset jalkapallon seuratuimmasta pelaajasta Cristiano Ronaldosta. Samalla käynnistyivät spekulaatiot siitä onko lapsen synnyttänyt Ronaldon naisystävä vai sijaissynnyttäjä.

Tilaa Cristiano Ronaldo CR7 tuotteita netistä. Cristiano Ronaldon poika on isänsä kaksoisolento - kuva. Cristiano Ronaldo Lapset 2 kesäkuun 2020 admin La Liga.

Portugalin pelaajilla kurjaa epäonnea kahdella omalla. Cristiano Ronaldolla on kaikkiaan neljä lasta. Helmikuuta 1985 Funchal Madeira Portugali on portugalilainen jalkapalloilija joka edustaa Italian Serie Assa pelaavaa Juventusta.

Ilmainen toimitus ja palautus. Cristiano Ronaldon 36 putoamisella kyydistä on spekuloitu jo pitkään mutta ennätystehtailu jatkuu seuraava uskomaton saavutus on neljän maalin päässä. Hän toimii myös Portugalin maajoukkueen kapteenina.

Ronaldo on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Esikoinen Cristiano Junior syntyi vuonna 2015. Juniorin kasvattamisessa auttaa Ronaldon äiti Maria Dolores Aveiro oik.

Kun unelmana on menestyä futiksessa ja idolit tulevat uniin asti silloin lapsi harrastaa jotain hänelle todella tärkeää. Cristiano Ronaldo on 5-vuotiaan Cristiano Ronaldo juniorin isä. Maailman parhaisiin lukeutuva jalkapalloilija Real Madridin Cristiano Ronaldo sai esikoispoikansa vuonna 2010.

Portugalin Cristiano Ronaldo nousi tällä viikolla jalkapallon miesten EM-historian kaikkien aikojen maalintekijäksi. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro joka tunnetaan paremmin nimellä Cristiano Ronaldo kɾiʃˈtiɐnu ʁuˈnaɫðu tai Ronaldo s. Find Cristiano Ronaldo Latest News Videos Pictures on Cristiano Ronaldo and see latest updates news information from Explore more on Cristiano Ronaldo.

Edulliset hinnat Laaja valikoima Mahdollinen ilmainen toimitus. Lapsen äidin nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen mutta brittilehtien tietojen mukaan hän on amerikkalainen tarjoilijatar jonka kanssa Ronaldolla oli yhden yön suhde. Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo jakoi Instagram-sivullaan perhepotretin.

Portugalilaistähti on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa. Lapsen äidin nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen mutta brittilehtien tietojen mukaan hän on amerikkalainen tarjoilijatar jonka kanssa Ronaldolla oli yhden yön suhde. Minä ja Ronaldo kertoo kahden 12-vuotiaan innokkaan tamperelaisen jalkapallojuniorin futisharrastuksesta ystävyydestä sekä suhteestaan idoliinsa.


Cristiano Ronaldon 9 Vuotias Poika Otti Instagramin Haltuunsa Lahentelee Kimi Raikkosen Seuraajamaaraa Jo Muutamassa Paivassa Urheilu Hs Fi


Cristiano Ronaldon 9 Vuotias Poika Otti Instagramin Haltuunsa Lahentelee Kimi Raikkosen Seuraajamaaraa Jo Muutamassa Paivassa Urheilu Hs Fi


Cristiano Ronaldo Sai Neljannen Lapsensa Ja Paljasti Heti Nimen Urheilu Hs Fi


Cristiano Ronaldosta Jalleen Isa Katso Kuva Onnellisesta Perheesta Uutiset Radio Nova


Cristiano Ronaldo Paljasti Haluavansa Yhteensa 7 Lasta Kuunteli Poikansa Toivetta Viihde Voice Fi


Mita Ihmetta Cristiano Ronaldosta Tuli Kaksosten Isa Ja Tyttoystava On Yha Raskaana Kuvat Seiska


Cristiano Ronaldon Lapsen Aiti On Koyha Tarjoilija


Futistahti Cristiano Ronaldo Poseeraa Tyrmaavan Upean Tyttoystavansa Rinnalla Kuvateksti Laukaisi Valittomasti Spekulaatiot Kihlauksesta Mtvuutiset Fi


Cristiano Ronaldon 62 Vuotiaalla Aidilla On Miljoona Instagram Seuraajaa Julkaisi Suloisen Kuvan Tuoreista Lapsenlapsistaan


Cristiano Ronaldon 62 Vuotiaalla Aidilla On Miljoona Instagram Seuraajaa Julkaisi Suloisen Kuvan Tuoreista Lapsenlapsistaan


Huippukirurgi Tuomitsee Cristiano Ronaldon Toiminnan Kovin Sanoin Jokainen Lapsi Ansaitsee Aidin


Cristiano Ronaldon Poika Hammasteli Isa Asuitko Sina Todella Taalla Yleisurheilu Ilta Sanomat


Cristiano Ronaldo Jr Ei Usko Isansa Taustaa Luulee Kaiken Tulevan Taivaalta Mtvuutiset Fi


Mita Ihmetta Cristiano Ronaldosta Tuli Kaksosten Isa Ja Tyttoystava On Yha Raskaana Kuvat Seiska


Cristiano Ronaldon Tyttoystava Kertoo Nain Han Pitaa Kipinan Ylla Makuuhuoneessa Seiska


Cristiano Ronaldo Mallikuvissa Poikansa Kanssa Stara


Cristiano Ronaldo Julkaisi Suloisen Perhepotretin Mukana Kaikki Lapset Ja Tyttoystava


Cristiano Ronaldon Poika Mallikuvauksissa Nain Poseeraa 7 Vuotias Cristiano Ronaldo Jr Seiska


Cristiano Ronaldo Twitterissa Home Sweet Home

Comments